Voorstellen


Ik ben Yvonne Nieuwhoff en geef al meer dan 14 jaar healingssessies en cursussen op het gebied van Reiki, Chakra´s, Meditatie, Jassentechniek en Transforming Scan Healing. Voor meer informatie hierover kun je mijn websites bekijken: www.denieuweaarde.com en www.reikisiteoflove.nl .


Inmiddels ben ik opgeleid in alle 3 de levels van The Reconnection door Dr. Eric Pearl. Ik mag de Reconnection Healings geven en de Reconnections en ik ben aangesloten bij de organisatie van Eric Pearl: www.thereconnection.com.


Ik ben zo blij met deze mogelijkheid om de Reconnective Healing en The Reconnection door te mogen en kunnen geven. Ze bevat een prachtige en krachtige maar ook liefdevolle energie, licht en informatie die verder en dieper gaat en die past bij deze tijd waarin de aarde en wij in frequentie veranderen.Mijn pad is, zoveel mogelijk mensen te helpen zichzelf te helen. Mijn overtuiging is, dat ons lichaam zichzelf kan genezen. Niet iedereen kan contact maken met de helende krachten van het eigen lichaam. De Reconnective Healing en de Reconnection is geweldig om dit contact te herstellen.


Ik kijk er naar uit om je te ont-moeten en je te helpen jezelf te helen.


"Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen, een vorm, die het universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld"
Eric Pearl


Yvonne Nieuwhoff
Vlinder